Συνεχίζονται οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου Δήμου Αμαρουσίου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται ο κύκλος των επιμορφωτικών διαλέξεων που διοργανώνει το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη (Μιλτιάδου & Στ. Δραγούμη 30, Μαρούσι).


Η επόμενη διάλεξη με θέμα: «Εκκλησιαστικά αργυρά:όψεις και προσεγγίσεις» πραγματοποιείται την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 – 19:30 με ομιλήτρια την Γιώτα Οικονομάκη – Παπαδοπούλου, Δρ. Ιστορικό Τέχνης.


Οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου συνεχίζονται και τον μήνα Μάρτιο ως εξής:


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
Διάλεξη με θέμα: «Καλλιτεχνική παραγωγή στον ελληνικό χώρο κατα τη μεταβυζαντινή εποχή» με ομιλήτρια την Ευγενία Δρακοπούλου, Αρχαιολόγο – Ερευνήτρια Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών/Ε.Ι.Ε.


Τετάρτη 12 και 19 Μαρτίου 2014
Διάλεξη με θέμα: «Ιστορία του Νομίσματος: παραγωγή ,χρήση και πολιτικές στο ιστορικό παρελθόν» με ομιλήτρια την Γιόρκα Νικολάου, Νομισματολόγο, Νομισματικό Μουσείο Αθηνών


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014
Διάλεξη με θέμα: «Απολογία του Μεσαίωνα. Πόσο σκοταδιστικοί ήταν οι Μέσοι Χρόνοι;» με ομιλητή τον Σέργιο Μοσχονά, Ιστορικό, Υπ. Δρ. Ε.Κ.Π.Α


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου στο τηλ. 2106147181 για να δηλώσουν συμμετοχή.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο