Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τη μεγάλη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κάτω Ιταλία που διοργανώνει η Βορέειος Δημοτική Βιβλιοθήκη

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για την μεγάλη εκπαιδευτική και μορφωτική εκδρομή στην Κάτω Ιταλία και τη Σικελία (Μεγάλη Ελλάδα-Magna Grecia), που διοργανώνει από 3-10 Οκτωβρίου 2009 η Βορέειος Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στην εκδρομή θα είναι οδικώς και με πλοίο, και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα μέλη της Βιβλιοθήκης ως τις 3 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος καθώς ο αριθμός συμμετοχής θα είναι περιορισμένος. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από την ημερομηνία έναρξης δηλώσεων συμμετοχής, από τα γραφείς της Βιβλιοθήκης καθημερινά τις εργάσιμες ώρες.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 565 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται:


1. Ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή (5 πρωινά σε μπουφέ  και 5 γεύματα ή δείπνα).
2. Εισιτήριο του πλοίου Πάτρα-Μπάρι, Μπάρι-Πάτρα, σε τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο.
3. Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
4. Εισιτήριο του πλοίου στο στενό της Σικελίας
5. Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης
6. Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου
7. Λεωφορείο πολυτελές για την εκτέλεση του προγράμματος
8. Πάρκινγκ, διόδια.

Δεν περιλαμβάνονται εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων και μουσείων.

Τα μέλη που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην εκδρομή θα μπορούν μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2009 να το δηλώνουν στη Βορέειο Βιβλιοθήκη προκαταβάλλοντας 200 ευρώ κατά άτομο. Η εξόφληση θα γίνει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2009.

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη θα καταβάλει κάθε προσπάθεια η εκδρομή αυτή να έχει μορφωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, παράλληλα φυσικά με την ψυχαγωγική της διάσταση.

Τον γενικό συντονισμό και την προετοιμασία της εκδρομής θα έχει ο Αντιπρόεδρος της Βορέειου Βιβλιοθήκης κ. Ιωάννης Βακαλόπουλος (τηλ. Επικοινωνίας 6979973638)


Πληροφορίες: Βορέειος Βιβλιοθήκη, Μιλτιάδου & Στ. Δραγούμη, τηλ. 2106147181

Μετάβαση στο περιεχόμενο