Συνεχίζονται οι «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email


 

Η κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» παρουσιάζεται την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Αμαλιείου Οικοτροφείου στο Μαρούσι (Κηφισίας 219) από το Θέατρο Θυμέλη της ΄Ελλης Βοζικιάδου.
Η παράσταση εντάσσεται στο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού».


Παίζουν οι ηθοποιοί Φωκίων Ζαρίκος, Μαρία Συμεών, Έλλη Λορέντη, Κυριάκος Μερτζάνης, Σπύρος Κατηφόρης, Ρίτα Μητρούση και Γιάννης Αδρίμης. Η σκηνοθεσία είναι της Έλλης Βοζικιάδου.


Υπενθυμίζεται ότι οι «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται μέσα στο Σεπτέμβριο, στο Ανοιχτό Θέατρο του Αμαλιείου Οικοτροφείου και ώρα έναρξης 20:30, με τις εξής ακόμα εκδηλώσεις:  • Την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία της ΄Αλκηστης Πρωτοψάλτη.

  • Την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, με συναυλία του Γιώργου Λεμπέση.

   • Το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, με συναυλία-αφιέρωμα του Μαρουσιώτη στιχουργό Πυθαγόρα.

  • Την Δευτέρα,  15 Σεπτεμβρίου, με ηπειρώτικη μουσική βραδιά και αναπαράσταση του Ηπειρώτικου γάμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Νοσοκομείου ΚΑΤ «Ήπειρος μάνα μου».

   • Την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, με μουσική παράσταση «Ισπανία, Σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης», με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου και τον κιθαρίστα Arturo Martinez.


  • Την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου με συναυλία  του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου αλλά είχε αναβληθεί λόγω βροχής.

 


Κοσμοσυρροή στη χτεσινή συναυλία με τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ


Εν τω μεταξύ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στη χτεσινή συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού».


Το ανοιχτό θέατρο του Αμαλιείου Οικοτροφείου κατακλύστηκε στην κυριολεξία από χιλιάδες παιδιά, εφήβους και νέους που διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ σε ρυθμούς χιπ χοπ.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ποικιλομορφία του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα, ενώ συμμετέχοντας στον ενθουσιασμό των νεολαίων ανακοίνωσε ότι και του χρόνου τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα τραγουδήσουν στο Μαρούσι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο