Συνεχίζεται το πρόγραμμα ενίσχυσης ηλεκτροφωτισμού των δρόμων της πόλης.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 101 KB|


|download file .jpg 93 KB|
 


 


Ο Δήμος Αμαρουσίου τοποθετεί νέα, οικολογικά φωτιστικά σώματα στις περιοχές Πολύδροσο και Παράδεισο


Ο Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί το πρόγραμμα ενίσχυσης του ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους της πόλης με την τοποθέτηση νέων σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης.


Ήδη, εκατοντάδες νέα φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας  και οι κάτοικοι, ιδιαίτερα όσοι μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, μπορούν να κυκλοφορούν στη γειτονιά τους με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.


Αυτό το διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενίσχυσης του ηλεκτροφωτισμού σε δύο περιοχές: στο Πολύδροσο και στον Παράδεισο.


Στο Πολύδροσο η τοποθέτηση νέων λαμπτήρων έχει ξεκινήσει από την οδό Φραγκοκλησιάς και στον Παράδεισο έχουν ήδη τοποθετηθεί νέα φωτιστικά σώματα στις οδούς Παραδείσου και Καραολή Δημητρίου.


Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι το τέλος Απριλίου να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των νέων λαμπτήρων σε περισσότερους δρόμους και στις δύο περιοχές.


Για το πρόγραμμα της τοποθέτησης των νέων, οικολογικών φωτιστικών σωμάτων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης δηλώνει: «Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται σε μία σειρά από έργα και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής που έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν την εικόνα σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.


Παράλληλα, μέσα από αυτό το πρόγραμμα, προωθείται το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, και επιτυγχάνεται η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την ανάγκη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας».
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο