Συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Αποφασισμένος να απομακρύνει τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που έχουν κατακλύσει το Μαρούσι, είναι ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης.
Στα πλαίσια αυτά συνεχίζεται η επιχείρηση που έχουν ξεκινήσει τα συνεργεία του Δήμου, τα οποία θα προχωρήσουν αύριο Πέμπτη 17 Μαίου, στις 11 το πρωί, σε αποξήλωση πέντε ακόμη διαφημιστικών πινακίδων, δύο από τις οποίες βρίσκονται σε ταράτσες πολυκατοικιών.

Συγκεκριμένα, η αποξήλωση θα ξεκινήσει από τις δύο πινακίδες που βρίσκονται σε ταράτσες πολυκατοικιών που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 203 και 181. Και θα συνεχιστεί με την αποξήλωση πινακίδων που βρίσκονται σε νησίδα επί της οδού Καποδιστρίου ( στη συμβολή με τις οδούς Πεντέλης, Ευγενίας και προ Υακίνθου).

Με την ευκαιρία της δεύτερης επιχείρησης απομάκρυνσης των παράνομων πινακίδων ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα στον τομέα των διαφημιστικών πινακίδων στο Μαρούσι, ώστε να διασφαλίσουμε αφ’ ενός την αισθητική της πόλης μας και αφ’ ετέρου την ασφάλεια των πολιτών. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας χωρίς να προσμετρούμε κόπο και δυσκολίες για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο