Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου συνέχισαν σήμερα την επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων. Συγκεκριμένα, αποξηλώθηκαν πέντε παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονταν στο διάζωμα επί της Λεωφόρου Καποδιστρίου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εκπρόσωποι μιας εκ των εταιρειών στην οποία ανήκαν πινακίδες, προσπάθησαν να εμποδίσουν τους υπαλλήλους των συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου. Τα επεισόδια δεν πήραν όμως έκταση και συνεχίστηκε κανονικά η αποξήλωση των πινακίδων.
Όπως ρητά έχει δεσμευτεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, η νέα διοίκηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στο απαράδεκτο άναρχο καθεστώς που επικρατούσε ως τώρα και που πάνω απ΄ όλα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Ένα καθεστώς που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην έλλειψη ξεκάθαρου νομοθετικού πλαισίου, γεγονός που δυσχεραίνει τους χειρισμούς του Δήμου.
Η επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων πινακίδων θα συνεχιστεί. |