Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Καλώ όλους τους συναδέλφους δημάρχους των όμορων δήμων να διαθέσουν υδροφόρες και εργαλεία για την άμεση αποστράγγιση και το καθαρισμό κατοικιών, οδικού δικτύου και καταστημάτων

Με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ διανεμήθηκαν σήμερα πάνω από 300 γεύματα ζεστού φαγητού, πόσιμο νερό  καθώς και εκατοντάδες ζευγάρια γαλότσες. Η διανομή έγινε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Κωνσταντίνου, πλησίον του δημαρχείου Μάνδρας Ειδυλλίας.  

Ο συντονισμός της αποστολής πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη ο οποίος μαζί με τη δήμαρχο Μάνδρας Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη προχώρησαν στη καταγραφή των αναγκών προκειμένου να πραγματοποιηθεί στοχευμένη αποστολή μηχανημάτων και υλικοτεχνικής υποδομής.  

«Η ΚΕΔΕ συνεχίζει έμπρακτα για 5η ημέρα να βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες συμπολίτες μας.  Καλώ όλους τους συναδέλφους δημάρχους και ιδιαίτερα των όμορων δήμων να διαθέσουν υδροφόρες και εργαλεία για την άμεση αποστράγγιση και τον καθαρισμό κατοικιών, οδικού δικτύου και καταστημάτων στην περιοχή. Ήδη στη προσπάθεια αυτή συμμετέχουν 4 υδροφόρα οχήματα από το δήμο Αμαρουσίου και το ΣΠΑΠ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε μπότες αδιάβροχα, καθώς και εργαλεία απολύμανσης (φτυάρια, σκούπες κ.α).

σημειώνει ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης. 

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας κατοίκων συμφωνήθηκε να συσταθεί κλιμάκιο από ιατρούς του Θριάσιου Νοσοκομείου το οποίο μεταβεί στη περιοχή προκειμένου να εξετάσει τους πληγέντες. 

Επιπλέον ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, όπως ανακοίνωσε χθες, θα ενισχύσει οικονομικά τους ιατρούς της περιοχής προκειμένου να προβούν στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα ιατρεία τους και να μπορέσουν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στους πληγέντες. 

Οι δήμοι και οι ενδιαφερόμενοι φορείς, για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή της ΚΕΔΕ 2132147513  και στα τηλέφωνα: 2132014950– 2132014951 του δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.  

Στο κλιμάκιο διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Γ. Πατούλης, συμμετείχαν στελέχη της ΚΕΔΕ, του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Β. Σιώμος.

 

Σχετικά αρχείαΣυνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_1


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_2


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_3


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_4


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_5


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_6


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_7


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_8


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_9


Συνεχίζεται από την ΚΕΔΕ για 5η ημέρα η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Δ. Αττικής_10

Μετάβαση στο περιεχόμενο