Συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δήμου για την επιδοτούμενη επιμόρφωση των εμποροϋπαλλήλων

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο και Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Πέππα, τον γενικό διευθυντή της εταιρίας GTA Consulting Π. Κοσμαδάκη, και συνεργάτες των δύο πλευρών.


 Πρόγραμμα για την επιμόρφωση των υπαλλήλων που απασχολούνται στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με την υποστήριξη του Δήμου, συμβάλλοντας μέσα και από την ενέργεια αυτή στην αναβάθμιση της αγοράς της πόλης, στην ανάπτυξη και οικονομική υποστήριξη του εργατικού δυναμικού που απασχολείται σε αυτήν.


Οι παράμετροι του προγράμματος που περιλαμβάνονται σε συμφωνία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και της εταιρίας συμβουλευτικών υπηρεσιών “GTA Consulting»” με εξειδίκευση σε προγράμματα Ε.Σ.Π.Α και επιμόρφωσης, συζητήθηκαν σε συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη, με τη συμμετοχή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκου, του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας GTA Consulting Πάνου Κοσμαδάκη, του Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Νίκου Πέππα, και συνεργατών.


Το πρόγραμμα με τίτλο ΛΑΕΚ 1-25 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής και αφορά στη συμμετοχή σε ταχύρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με τις δεξιότητες και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης επιλέγοντας ανάμεσα σε 200 και πλέον δεξιότητες, και επιδότηση όλων των εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα 200 €/ άτομο. Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος το επόμενο διάστημα θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τις διαδικασίες του προγράμματος.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, θέματα ανάπτυξης που αφορούν στην απορρόφηση με τον καλύτερο τρόπο από τον Δήμο κονδυλίων για ενεργειακά έργα με οικονομίες κλίμακας όπως δημοτικός ηλεκτροφωτισμός με φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας τύπου LED για μείωση δαπανών έως 72%, έργα βιοκλιματικής ανάπλασης όπως δημιουργία χώρων πρασίνου μέσα στον Δήμο, επιδοτούμενη επιχειρηματικότητα για τους δημότες, επιδοτούμενη εκπαίδευση για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.


Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για να υποστηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε την εμπορική αγορά της πόλης μας. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου στηρίζουμε το δικαίωμα των συμπολιτών μας σε ένα καλύτερο αύριο. Βρισκόμαστε στο πλευρό των εμπόρων και των επαγγελματιών της περιοχής, ενισχύουμε οικονομικά τα νοικοκυριά της πόλης μας».


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο