Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου και Ομίλου Action 24 για εισιτήρια θεάτρου σε προνομιακές τιμές για τους Μαρουσιώτες

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, είχε η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Action 24 Τζένη Αθανασοπούλου, με σκοπό τη συνεργασία των δύο πλευρών στη βάση της προσφοράς του Ομίλου και της εταιρίας PLD πακέτων προνομιακών εισιτηρίων για τα Αθηναϊκά Θέατρα στο πλαίσιο ειδικής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει.

Με αυτόν τον τρόπο όλες οι κοινωνικές ομάδες του Δήμου θα μπορούν να παρακολουθήσουν αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις με έκπτωση ανά εισιτήριο έως και 70%.

Με την ευκαιρία της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και επιχειρηματική πρόταση που είναι για το όφελος των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά στον πολιτισμό προσφέροντας σε περιόδους κρίσης ευκαιρίες για διεξόδους ψυχαγωγίας με δυνατότητα για ισότιμη πρόσβαση όλων».

Τα προνομιακά πακέτα εισιτήριων απευθύνονται στα μέλη του Κ.Α.Π.Η, στους δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στους μαθητές των σχολείων και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, σε μέλη συλλόγων, αλλά και στο προσωπικό του Δήμου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω παραστάσεις:

«Ο κύκλος με την κιμωλία» Θέατρο Παλλάς,
«Πράγματα και θάματα» και «Ήρωες», «Σοκολατόδεντρο» Θέατρο Μικρό Παλλάς,
«Άνδρες έτοιμοι για όλα» Θέατρο Λαμπέτη,
«Ο Γυάλινος Κόσμος» Θέατρο Εμπορικόν,
και «Ντόλυ η προσκενύτρα» και «Ηλίθιοι» Θέατρο Αλίκη. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Action 24 Κωνσταντίνα Σοφικίτη.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Action 24 Τζένη Αθανασοπούλου, και την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ομίλου Κ. Σοφικίτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο