Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου και ιδιωτικής πρωτοβουλίας, για την ανακούφιση κοινωνικά ευπαθών ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχοντας στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής του τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, αναπτύσσει δράσεις με αποκλειστικό σκοπό το κοινωνικό όφελος και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.


Στην προσπάθεια αυτή έχει πολύτιμους συμπαραστάτες επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίες στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και της ανάπτυξης προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνδράμουν την προσπάθεια του Δήμου.


Μια από τις εταιρείες που ενισχύουν το κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου είναι η «La Redoute», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου ρούχων από απόσταση (μέσω καταλόγων και διαδικτύου). Για το σκοπό αυτό προσέφερε γυναικεία ρούχα και λευκά είδη, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.


Τα ρούχα αυτά θα διατεθούν σε ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο, σε αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου.


Με την ευγενική χορηγία της η επιχείρηση La Redoute θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο των Δωρητών του Δήμου, κάτι άλλωστε που προβλέπεται από την υλοποίηση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.


Με αφορμή τη δωρεά αυτή, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία La Redoute, για την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει με την προσφορά της προς τους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο