Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου και Εμπορικού Συλλόγου με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 196KB|

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γ. Παπαχρυσάνθου και τον Ταμία κ. Γρ. Καραδήμα, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.


Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του ΕΣΑΜ και την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών που στόχο θα έχουν την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ιδιαίτερα του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε την αντιπροσωπία του Εμπορικού Συλλόγου ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά τις επόμενες μέρες σε μια σειρά ενεργειών που στόχο θα έχουν την αλλαγή της φυσιογνωμίας της Πλατείας ΗΣΑΠ, σε ό,τι αφορά την εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ κ. Γ. Παπαχρυσάνθου ανέπτυξε τις προτάσεις των εμπόρων για μια σειρά προωθητικών ενεργειών με στόχο την προσέλκυση των καταναλωτών στην τοπική αγορά με τρόπο που να συνδυάζει όχι μόνο την κάλυψη των καταναλωτικών τους αναγκών, αλλά και την αναψυχή του.
Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο ΕΣΑΜ προσβλέπουν σε ακόμη στενότερη συνεργασία ώστε να πρωτοβουλίες που θα ληφθούν, να έχουν θετικό αποτέλεσμα στην τόνωση της αγοράς.   


   

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο