Συνεργασία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με το Ε.Κ.Π.Α προωθεί το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών

Print Friendly, PDF & Email

Η προοπτική συνεργασίας του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για τη δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με σκοπό την προώθηση της έρευνας στη Γυναικεία Αναπαραγωγή, εξετάστηκε στη συνάντηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και Προέδρου του Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών, Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με καθηγητές γιατρούς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνάντησή του με τον Καθηγητή Ενδοκρινολογίας Γιώργο Μαστοράκο, και την Καθηγήτρια Μαιευτικής και Γυναικολογίας Σοφία Καλανταρίδου, ο  Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών κ. Πατούλης, εξέτασε τη δυνατότητα, στο πλαίσιο των σκοπών του Ινστιτούτου, να δημιουργηθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κοινού με το Πανεπιστήμιο Αθηνών που θα προάγει την ιατρική επιστήμη και θα ανοίξει νέες προοπτικές για την χώρα μας στον ιατρικό τομέα.

«Πρόκειται για μία από τις συνεργασίες που εξετάζονται με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και διακεκριμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που στόχο έχουν από κοινού με το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας την προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού Υγείας στη χώρα μας και ο άνοιγμα της ελληνικής ιατρικής κοινότητας στο εξωτερικό. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη δύναμη για να βελτιώσουμε την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών, για να δώσουμε ευκαιρίες στην ιατρική έρευνα, για να συντονίσουμε προσπάθειες και φορείς, για να θέσουμε τη χώρα μας στο επίκεντρο της διεθνούς επιστημονικής σκηνής».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με καθηγητές γιατρούς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μετάβαση στο περιεχόμενο