Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου στη Χίο

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπο με τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου, η οποία έδωσε συναυλία στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κέντρου.
|download file .jpg 117 KB|


Η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, η μουσικοσυνθέτης Τερψιχόρη Παπαστέφανου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, σε αναμνηστική φωτογραφία από τη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου στη Χίο.
|download file .jpg 116 KB| 


 


Συναυλία στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου έδωσε η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, μετά από πρόσκληση για συμμετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου.        

Τη χορωδία συνόδευσε η Αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη,  -Χιώτισσα στην καταγωγή- εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Η κα Χαλιώτη μετέφερε το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου προς τις Τοπικές Αρχές, αλλά και τον Πνευματικό Κόσμο του νησιού, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την συναυλία. Οι εντυπώσεις από τη συναυλία ήταν άριστες και τα μέλη της Χορωδίας εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος, περιελάμβανε αποσπάσματα από τον «Πόλεμο και Ειρήνη» από ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου με μουσική Τερψιχόρης Παπαστεφάνου και το δεύτερο μέρος, μελοποιημένους στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών και τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Οι Τοπικές Αρχές της Χίου προσέφεραν τιμητική πλακέτα για τον Δήμαρχο και του έστειλαν βιβλία ιατρικού περιεχομένου συλλεκτικής αξίας, λόγω της ιατρικής του ιδιότητας.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο