Συναυλία ευαισθητοποίησης κατά του AIDS με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών από το Δήμο Αμαρουσίου & το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 72 ΚB | |download _.jpg file 29 ΚB |


Μεγάλη απήχηση είχε η συναυλία με κεντρικό μήνυμα «Παίρνουμε τη ΖΩΗ στα χέρια μας. Βάζουμε ΤΕΛΟΣ στο AIDS», που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ( ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ ).


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, στο πλαίσιο της εκστρατείας πρόληψης και ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της νόσου.


Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού κας Γλυκερίας Μοστρού, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Γιάννης Πιερουτσάκος τόνισε τη σημασία που έχει η πρόληψη στην αντιμετώπιση του AIDS, προβάλλοντας σχετικά σλαϊτς για τους τρόπους προφύλαξης από την μόλυνση.


Τη μουσική βραδιά άνοιξε η Νικολέτα Κωνσταντινίδου, συνέχισε ο Γιώργος Λεμπέσης που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο, ενώ ο Σπύρος Πολυκανδριώτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και μαζί με την Κατερίνα Τσιρίδου, την ʼννα Τζαφέρη και την ορχήστρα του ξεσήκωσαν για χορό τους παρευρισκόμενους!!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο