Συναυλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ

Print Friendly, PDF & Email
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ώρα 20:30 Κλειστό γήπεδο Αγίου Θωμά, Μαρούσι
Συνεχίζεται η προσπάθεια στήριξης των πυροπαθών συνανθρώπων μας από το Δήμο Αμαρουσίου
 

Οι πρωτοβουλίες συμπαράστασης και στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου συνεχίζονται από το Δήμο Αμαρουσίου.


Μετά την επιτυχημένη συναυλία με τους Μίμη Πλέσσα, Μάριο Φραγκούλη, Γιώργο Περρή και Ελένη Πέτα , στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, μια νέα ανάλογη προσπάθεια υλοποιείται από το Δήμο Αμαρουσίου.


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και την ένθερμη διάθεση του Γιάννη Κότσιρα , διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 20:30 , στο κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ( Διονύσου & Πουρνάρα, όπισθεν KOSMOPOLIS ), μουσική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση των πυροπαθών.


Στη συναυλία, εκτός από το Γιάννη Κότσιρα, συμμετέχουν δύο νεαροί καλλιτέχνες που ήδη ο καθένας με τον τρόπο του έχει επιδώσει τα καλλιτεχνικά του διαπιστευτήρια η Σοφία Στρατή και ο Θάνος Παπανικολάου.


Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ.


Επισημαίνουμε ότι η παραπάνω μουσική παράσταση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι, με ελεύθερη είσοδο. Μετά όμως από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των καλλιτεχνών, να πραγματοποιηθεί με εισιτήριο, ώστε από τα έσοδα που θα προκύψουν να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα) από τις 9:00 το πρωϊ έως τις 09:00 το βράδυ, και από ειδικό κιόσκι στην Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου τις απογευματινές ώρες, και στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά την ημέρα της συναυλίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο