ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Print Friendly, PDF & Email

Η συνάντηση  της Ακαδημίας γονέων εφηβικής υγείας για το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα : «Γυναικολογικά θέματα στην εφηβεία » διεξάγεται με την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της ΚΕΔΕ , θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 23/03/ 2018 και ώρα 17.00  19.30 μ.μ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου Αμαρουσίου

Βας .Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα.

Ομιλήτρια : Φωτεινή Ανυφαντακη

Γυναικολόγος- Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με αφορμή την ημερίδα αυτή δήλωσε ότι,

Με στόχο την κατάλληλη και ουσιαστική ενημέρωση των εφήβων αλλά και των γονέων ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας διοργανώνει μια ακόμη ημερίδα που στόχο έχει να αποκτήσει ο συμμετέχων γνώσεις, ικανότητες και αρχές για την υγεία των εφήβων, βάσει των οποίων θα συμβάλλει:

στην πρόληψη διαταραχών, την ενίσχυση της κατανόησης των παιδιών στην αναγνώριση της ανάγκης παραπομπής των οικογενειών σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, στην ενδυνάμωση των γονέων και στην αναζήτηση βοήθειας.

Η ημερίδα «Γυναικολογικά θέματα και εφηβεία» θα βοηθήσει και θα την ενημερώσει για θέματα που αφορούν μια έφηβη και πως μπορεί να τα αντιμετωπίσει, για θέματα αντισύλληψης καθώς και για  τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Πράγματα που μια έφηβη στην σημερινή κοινωνία, πρέπει να ξέρει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο