Συνέντευξη του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο αγγλόφωνο περιοδικό “Greece is” που εκδίδεται από την “Καθημερινή” και κυκλοφορεί ως ένθετο με τους “ International New York Times”

Print Friendly, PDF & Email

«Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί σημαντικό βραχίονα ανάπτυξης για την Ελλάδα καθώς η χώρα μας διαθέτει υψηλά εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο επιστημονικό ιατρικό δυναμικό  και έχει τη δυνατότητα παροχής υγειονομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου».
 Aυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης ,σε συνέντευξή του στο αγγλόφωνο περιοδικό  «Greece is» που εκδίδεται από την Καθημερινή και κυκλοφορεί ως ένθετο με τους International New York Times .
Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην συντονισμένη προσπάθεια  που πρέπει να γίνει για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας της χώρα μας στο εξωτερικό και πρόσθεσε ότι  όλοι οι φορείς μπορούν και πρέπει ενωμένοι να συνδράμουν την ιδιωτική αλλά και δημόσια πρωτοβουλία  στον τομέα του ιατρικού τουρισμού αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που δίδεται μέσα από αυτόν για ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο