Συνάντηση του επικεφαλής τους Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης Β. Λαμπρινό και τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης Γρ. Ροκαδάκη

Print Friendly, PDF & EmailΟ επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης με το Δήμαρχο Ηρακλείου Β. Λαμπρινό.Ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης με το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης Γρ. Ροκαδάκη.


Συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης  κ. Βασίλειο Λαμπρινό  είχε ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την περιοδεία του Κινήματος στην περιοχή.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο κ. Πατούλης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δήμαρχο Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους στόχους του Κινήματος για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στο τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης , ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αναγνώρισης του αναπτυξιακού, αλλά και κοινωνικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ο κος Λαμπρινός άκουσε με ενδιαφέρον όσα του εξέθεσε ο κ. Πατούλης, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμητική επίσκεψή του.


Στη διάρκεια της παραμονής στην πόλη του Ηρακλείου, ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε επίσης  το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη και συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο