Συνάντηση Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jean-Claude Juncker

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Jean–Claude Juncker ζητεί με επιστολή του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης.

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Γιώργος Πατούλης, αφού επισημαίνει ότι η «Ελλάδα είναι κομμάτι της Ευρώπης», υπογραμμίζει ότι «η πρόσφατη απόφαση που λήφθηκε για τη διενέργεια δημοψηφίσματος δημιουργεί ένα μεγάλο δίλημμα και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Έλληνα πολίτη» και ζητεί να καθοριστεί μια συνάντηση μαζί του για τις 1 ή 2 Ιουλίου.

Σκοπός της συνάντησης,όπως υπογραμμίζει ο Γ. Πατούλης, είναι να εκφράσει ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.«τη θέληση των Ελλήνων πολιτών να παραμείνουν πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και η χώρα τους αναπόσπαστο μέλος της Ένωσης των χωρών της Ευρώπης».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητεί από τον Jean –Claude Juncker να συνεχίσει «τις προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης αποδεκτής και από τις δύο πλευρές στο θέμα της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα».

«Αυτή η προσπάθεια των Δημάρχων εστιάζει στην Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας και στονα δοθεί ένα τέλος σε κάθε αμφισβήτηση της Ευρωπαϊκής Διάστασης του Έλληνα Πολίτη» καταλήγει η επιστολή.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο