Συνάντηση με το 15μελές συμβούλιο του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΤο 15μελές συμβούλιο των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων στη συνάντησή του με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και τους αρμόδιους εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου.
|download file .jpg 108Kb|


Με τους μαθητές του 15μελούς συμβουλίου του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια οποίας του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα οποία ζητούν τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής για την επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία μετείχε, επίσης, αντιπροσωπεία του Δήμου, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, αλλά και τον αρμόδιο του Δήμου σε θέματα επαφής με τους συλλόγους και φορείς της πόλης Δημήτρη Καρλαύτη, οι μαθητές, παρουσία του διευθυντή του σχολείου, κ. Κρητικού, έθεσαν υπόψη της Διοίκησης του Δήμου το ζήτημα της ασφάλειας κατά τη μετακίνησή τους από και προς το σχολείο αλλά και την αντιμετώπιση του προβλήματος με τη σκεπή του κλειστού τους γυμναστηρίου.

Οι μαθητές ζήτησαν από τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει για την κατασκευή πεζογέφυρας επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του σχολείου τους, αλλά και για την ανακατασκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως προς το ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης τους ανέφερε ότι άμεσα οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεννόηση με την Τροχαία θα φροντίσουν να υπάρχει τροχονόμος στο σημείο της λεωφόρου Κηφισίας κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησής τους για την ασφαλή διάβάση τους. Παράλληλα ενημέρωσε τους μαθητές ότι «έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την τοποθέτηση πεζογέφυρας στο ύψος των Αναβρύτων που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα».

«Αντίστοιχα, στο θέμα της αντικατάστασης της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου, έχει ήδη υπάρξει σχετική αλληλογραφία από μέρους του Δήμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων και του Υπουργείου Παιδείας εκθέτοντας τους το πρόβλημα και βρισκόμαστε σε συνεργασία για την αναζήτηση λύσης» ανέφερε σχετικά ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο