Συνάντηση με το Σύλλογο Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Κλάδου Εστίασης Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του Δ.Σ. του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Κλάδου Εστίασης Αμαρουσίου (Σ.ΕΠ.Ε.Κ.Ε.Α.), παρουσία των Αντιδημάρχου Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα και Β. Κόκκαλη.


 


Συνάντηση γνωριμίας με το Δ.Σ. του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Κλάδου Εστίασης Αμαρουσίου (Σ.ΕΠ.Ε.Κ.Ε.Α.) είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντων των Αντιδημάρχων κ.κ. Σπύρου Σταθούλη, Νικόλαου Πέππα και Βασίλη Κόκκαλη.


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου που επισκέφθηκαν τον κο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο ήταν ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Λιόνας και τα μέλη κ.κ. Γεώργος Παργανάς, Χρήστος Σύρμας, Βασίλειος Πατήλας και ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κος Παναγιώτης Μπουμπουχερόπουλος.


Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράσθηκε η βούληση για αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του νέου Συλλόγου προς όφελος των επιχειρηματιών και των κατοίκων της πόλης.   


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους στη Διοίκηση του Συλλόγου, με τη διαβεβαίωση ότι τα αιτήματα τα οποία του εξέθεσαν με εντολή του θα εξετασθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.                            Παράλληλα, παρότρυνε τους παριστάμενους να είναι συνεπείς με όσα προβλέπει η νομοθεσία περί της λειτουργίας των επιχειρήσεων τους και την τήρηση των προϋποθέσεων όσον αφορά την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη κίνηση των πεζών και στη διατήρηση ενός όμορφου και αναβαθμισμένου αισθητικά περιβάλλοντος στην πόλη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο