Συνάντηση με τον Καθηγητή – Ερευνητή Χρηματοοικονομικών και Επισκέπτη Καθηγητή Έρευνας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης ΝΥU – Stern School of Business κ. Νικόλαο Γεωργικόπουλο είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο κ. Γεωργικόπολος με την επαγγελματική του εμπειρία και κατάρτιση και με την διεθνή του αναγνώριση προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα μας.

 

Συνάντηση με τον Καθηγητή – Ερευνητή Χρηματοοικονομικών και Επισκέπτη Καθηγητή Έρευνας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης ΝΥU – Stern School of  Business κ. Νικόλαο Γεωργικόπουλο είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης αφού αντάλλαξε ευχές για τις εορταστικές ημέρες είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Γεωργικόπουλο διάφορα θέματα και κυρίως έρευνες που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης με στόχο την καλυτέρευση των υπηρεσιών και την ορθότερη διαχείριση της καθημερινότητας.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Γεωργικόπουλος εργάζεται με τον γνωστό Καθηγητή Επιχειρησιακής Έρευνας κ. Μike Pinedo ο οποίος θα ηγηθεί μιας μεγάλης έρευνας που θα αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα παραστεί στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη προκειμένου να παρουσιάσει αναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας αυτής.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η συνάντηση αυτή ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς ο κ. Γεωργικόπολος με την επαγγελματική του εμπειρία και κατάρτιση και με την διεθνή του αναγνώριση προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα μας.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση με τον Καθηγητή – Ερευνητή Χρηματοοικονομικών και Επισκέπτη Καθηγητή Έρευνας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης ΝΥU – Stern School of Business κ. Νικόλαο Γεωργικόπουλο είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο