Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ισραηλινής κυβέρνησης για την ανάπτυξη σύμπραξης σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο, και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλη Χρηστάκη, στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία των Ισραηλινών. Από αριστερά ο εκπρόσωπος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ιερουσαλήμ Eli Zitouk, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Ισραήλ Silvanb Shalom, Avi Rabinovitch, η Susan Peretz, συνεργάτης – Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της επιχειρηματία Ρούλας Γυφτοπούλου, στα δεξιά. Δίπλα της o Διευθύνων Σύμβουλος του φορέα Τοπικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες Avikam Beller, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του φορέα Shaul Mizrachi, και ο Δήμαρχος της πόλης Bet Shean Jackie Levi.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη της ισραηλινής αντιπροσωπείας στο γραφείο του.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Γ. Πατούλης, με τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Ισραήλ Silvanb Shalom.


 


Την προώθηση σύμπραξης στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Ισραήλ εξέτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Γιώργος Πατούλης, με ομολόγους του από Δήμους του Ισραήλ, κυβερνητικούς εκπροσώπους και φορείς της ισραηλινής τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνάντηση που είχε μαζί τους κατά την επίσκεψή τους στο γραφείο του.


Οι εκπρόσωποι της ισραηλινής τοπικής αυτοδιοίκησης ανέπτυξαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, την τεχνογνωσία και καινοτομία τους σε ζητήματα διαχείρισης πόρων, ανάπτυξης συμπράξεων και έργων σε διάφορους τομείς σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Πατούλης, εξέφρασε το ενδιαφέρον να εξεταστούν προτάσεις για σύμπραξη με το Δήμο της Ιερουσαλήμ όπως και άλλους δήμους του Ισραήλ για ανάπτυξη δράσεων σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας. Παράλληλα, θα εξεταστεί η δυνατότητα η όλη προσπάθεια να τεθεί υπό το συντονισμό των Υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Ισραήλ Silvanb Shalom, Avi Rabinovitch, ο Δήμαρχος της πόλης Bet Shean Jackie Levi, ο Δήμαρχος της πόλης Hedera Haim Avitan, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του φορέα Τοπικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες Shaul Mizrachi, o Διευθύνων Σύμβουλος του ίδιου φορέα Avikam Beller, και o Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του φορέα Roi Cohen, ο εκπρόσωπος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ιερουσαλήμ Eli Zitouk, η εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των Ισραηλινών στην Ελλάδα, επιχειρηματίας Ρούλα Γυφτοπούλου, η συνεργάτης της Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Susan Peretz, και από πλευράς του Δήμου Αμαρουσίου ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Χρηστάκης.


Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο