Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Print Friendly, PDF & EmailΣτο γραφείο του στο Δημαρχείο επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης.
|download file .jpg 136 KB|Ένα λεύκωμα με την ιστορία του Δήμου Αμαρουσίου προσέφερε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στο Ντέμη Νικολαΐδη.
|download file .jpg 115 KB|


Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του με αφορμή την επιχειρηματική δραστηριοποίηση του πρώην διεθνούς άσσου εντός των διοικητικών ορίων της πόλης.


Στη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας με το Δήμο αλλά και εξετάστηκαν προτάσεις σχετικά με την αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και των διαφόρων χώρων πολιτισμού.


Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, εξέφρασε τη σταθερή θέση του Δήμου για την αναγκαιότητα να αξιοποιηθούν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις προς όφελος των κατοίκων της πόλης αλλά και του συνόλου των Ελλήνων πολιτών.Μετάβαση στο περιεχόμενο