Συνάντηση για θέματα πολιτικής προστασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με εκπροσώπους του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση για την πολιτική προστασία με τους εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη, και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Συνεργασία με το Διοικητή και εκπροσώπους του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου, για θέματα πολιτικής προστασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε για να εξεταστεί η ετοιμότητα Δήμου και Αρχών στο πλαίσιο της διανύουσας αντιπυρικής περιόδου.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Βασίλη Φλόκα, και του Επιχειρησιακού Αξιωματικού Διονύση Χρηστάκη, συζητήθηκε το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ από μέρους των εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη σταθερά καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή της πόλης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από την πλευρά του, ανέφερε ότι ο Δήμος θα συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην υποστήριξη του έργου του Πυροσβεστικού Σταθμού, συνδράμοντας, επίσης, στη διευθέτηση όποιων εκκρεμοτήτων.


Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προστασία του Δάσους Συγγρού και του Κτήματος Μιμικόπουλου, καθώς και ενέργειες σε επίπεδο εκπαίδευσης εθελοντών, όπως η επικείμενη εκπαίδευση μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου και εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) που θα πραγματοποιηθεί στο Δάσος Συγγρού την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 στις 9:30 π.μ.


Στη συνάντηση ήταν παρόντες, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, ο Αρχιπύραρχος ε.α. Αναστάσιος Βλάχος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο