Συμμετοχή της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης Αμαρουσίου στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας για παιδιά

Print Friendly, PDF & Email
 


Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 έως Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013


Η Δημοτική Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας για παιδιά του Future Library, που υλοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Από το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, στο χώρο της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης τα παιδιά της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να ακούσουν και να διαβάσουν παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα παραμύθια, να δημιουργήσουν υπέροχες κατασκευές, να πρασινίσουν τη γειτονιά τους, να ανακαλύψουν νέες πρωτότυπες ιδέες, περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους, γεμάτο χρώματα, γιατί στις Βιβλιοθήκες «Ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος».                               


Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου, Μαρούσι), ή στο τηλέφωνο:
210: 61.47.181.


Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα 

Μετάβαση στο περιεχόμενο