Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τον θάνατο της εκδότριας της τοπικής εφημερίδας «Αθμόνιο Βήμα» Σοφίας Ζέρβα

Print Friendly, PDF & Email

«Με θλίψη αποχαιρετώ μία καλή μου φίλη, μία αγωνίστρια της ζωής, μία γυναίκα άξια θαυμασμού, που άφησε το δικό της ηχηρό αποτύπωμα στην καταγραφή της ιστορίας μέσα από τον σύγχρονο τοπικό Τύπο»
 

Με αφορμή την είδηση του θανάτου της εκδότριας της τοπικής εφημερίδας του Αμαρουσίου «Αθμόνιο Βήμα» Σοφίας Ζέρβα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε μία καλή μας φίλη, μία αγωνίστρια της ζωής, μία γυναίκα άξια θαυμασμού, που άφησε το δικό της ηχηρό αποτύπωμα στην καταγραφή της ιστορίας μέσα από τον σύγχρονο τοπικό Τύπο. Η αγάπη μας για τη Σοφία Ζέρβα πηγάζει από την αγωνιστική της διάθεση, την αλληλεγγύη της προς τον Συνάνθρωπο, τα ανθρωπιστικά της βήματα, την ικανότητά της να αποδίδει και να διατηρεί μέσα από τη δημοσιογραφική της ενασχόληση την ειδησεογραφία της τοπικής μας κοινωνίας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους».

 

Σχετικά αρχείαΣυλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τον θάνατο της εκδότριας της τοπικής εφημερίδας «Αθμόνιο Βήμα» Σοφίας Ζέρβα

Μετάβαση στο περιεχόμενο