Συγχαρητήρια του Δημάρχου της Φαέντσα προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την επανεκλογή του

Print Friendly, PDF & Email

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη για την επανεκλογή του απέστειλε ο Δήμαρχος της Φαέντσα Δρ.Τζιοβάνι Μαλπέτσι.

Στην επιστολή του, ο Δήμαρχος της Φαέντσα, αναφέρει:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γ.Πατούλη, Θέλω να σας συγχαρώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους της νέας διοίκησης της πόλης της Φαέντσα για την επανεκλογή σας ως Δήμαρχος της πόλης του Αμαρουσίου όπως αναδειχθήκατε από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες σας, στην υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της καινούργιας σας δημαρχιακής θητείας και δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την πρόθεσή μου για την παγίωση της φιλίας μεταξύ των δύο πόλεων μας καθώς και τη βούληση του Δήμου της Φαέντσα για τη συνέχιση της καλής μας συνεργασίας.

Εκ μέρους του Δήμου της Φαέντσα, θα ήθελα να σας εκφράσω την πρόθεσή μας να διοργανώσουμε από κοινού με το Δήμο Αμαρουσίου τον εορτασμό της επετείου των 20 χρόνων (1992-2012) αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεών μας, με σκοπό την προώθηση της καλύτερης συνεργασίας τόσο των δύο Δήμων όσο και των δύο χωρών μας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, Ο Δήμαρχος, Δρ. Τζιοβάνι Μαλπέτσι
»

Μετάβαση στο περιεχόμενο