Συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός» από την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στα παιδιά που παραβρέθηκαν στη δράση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη, την Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας Χάρι Καμπάνη, την Περιφερειακή Διευθύντρια των καταστημάτων Βορείων Προαστίων Μαρία ʼγα.Αμέτρητα δώρα, ρούχα, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά συγκεντρώθηκαν στο Μαρούσι στο πλαίσιο της δράσης: «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός».


 


Εκατοντάδες παιδικά ρούχα για κάθε ηλικία, παπούτσια, παιχνίδια, πασχαλινά αυγά λαμπάδες, τα περισσότερα καινούρια ή σε άριστη κατάσταση, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρόντος του οικοδεσπότη Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης ενόψει των εορτών του Πάσχα «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός» που πραγματοποίησαν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ με την υποστήριξη του Δήμου.


Από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. πολίτες κάθε ηλικίας, παιδιά και γονείς, προσέρχονταν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για να φέρουν τα δικά τους πασχαλινά δώρα για τα παιδάκια που βιώνουν την οικονομική υστέρηση.


Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της δράσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους επίδοξους νονούς για τις γενναιόδωρες προσφορές τους. Συγχαίρουμε την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που ανέλαβαν. Δεν θέλουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι, χωρίς λαμπάδα και χωρίς χαμόγελο στο Μαρούσι τις μέρες των εορτών. Για αυτό και κάθε σπιτικό με οικονομική δυσχέρεια στα δέματα αγάπης που θα προσφέρει η Κοινωνική μας υπηρεσία κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα χάρη στο συνάνθρωπο θα περιλαμβάνουν τα παιδικά πασχαλινά δωράκια».


Στο πλαίσιο της δράσης εκπλήξεις και ποικίλα δρώμενα περίμεναν τα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με τον κλόουν Κίκο και επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες με θέμα τη Λαμπρή.


Τις προσφορές των πολιτών -122 μεγάλες σακούλες με ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, 13 κιβώτια με λαμπάδες, δύο μεγάλες σακούλες με σοκολατένια αυγά και πέντε ποδήλατα- παρέλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία θα φροντίσει για τη διανομή τους στα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών.


Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη, η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας Χάρις Καμπάνη, η Περιφερειακή Διευθύντρια των καταστημάτων Βορείων Προαστίων Μαρία ʼγα, και ο Διευθυντής των υποκαταστημάτων Εθνικής Τράπεζας Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Μπιζάνης.


Γίνει και εσύ συμμέτοχος

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 041 03 002150 30 που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο