Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Αμαρουσίου στο Δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9) σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων πολιτών, εκτός από το Δημαρχείο, είδη συγκεντρώνονται και στα γραφεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στο Μαρούσι (Αγράφων 3-5).

Ως επί το πλείστον, τα είδη για τα οποία υπάρχει μεγάλη ανάγκη είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη παιδικής φροντίδας και υγιεινής (παιδικές πάνες, μωρομάντηλα), ρουχισμός, υπόδηση.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται: α) στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι), τηλ. 2132038000. β) Στο κτίριο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι). Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6944987730.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο