Στο11ο ετήσιο Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση αλλά και για την σκελετική υγεία γενικότερα με στόχο την παροχή ισοδύναμων υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της ελληνικής επικράτειας

Στο11ο ετήσιο Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία, το οποίο  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Το συνέδριο διοργάνωσε, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που σαν στόχο έχει τη συνεχή και αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού πληθυσμού γύρω από την οστεοπόρωση και τις σκελετικές παθήσεις γενικότερα το οποίο είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (IOF) και έχει διακριθεί για τις δράσεις του, κατακτώντας δύο φορές το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμο και σπουδαίο το έργο του συλλόγου τόσο για την επιστημονική κοινότητα όσο και για την χώρα καθώς όπως σημείωσε συμβάλλει με την ευαισθησία που τον διακρίνει σε μείζονα θέματα επιστημονικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση αλλά και για την σκελετική υγεία γενικότερα με στόχο την παροχή ισοδύναμων υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της ελληνικής επικράτειας είτε αυτοί βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις είτε σε απομακρυσμένα μέρη», κατέληξε ο κ. Πατούλης. 

 

Σχετικά αρχείαΣτο11ο ετήσιο Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στο11ο ετήσιο Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο