Στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον υπεύθυνο διδασκαλίας των Τμημάτων Παραδοσιακών χορών του ΚΤΠ Δήμου Αμαρουσίου Γ. ΦραγκάκηΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, το γιο του Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και το δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη.

Μία παρέα έγιναν όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετέχοντας στο χορό που πρώτος έσυρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με τη συμμετοχή πλήθους συνδαιτυμόνων που μοιράστηκαν την ατμόσφαιρα γιορτής που είχε δημιουργηθεί στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι που διοργανώθηκε από τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ΚΤΠ.


Το σύνθημα για την εκκίνηση του χορού έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον υπεύθυνο διδασκαλίας των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Γιώργο Φραγκάκη.


Λίγο πριν ο κ. Πατούλης, είχε καλωσορίσει όλους τους παρευρισκομένους σημειώνοντας ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού αποτελεί φορέα προαγωγής του πολιτισμού στο Μαρούσι αλλά και φορέα που σταθερά, πολύ περισσότερο και λόγω των σημερινών δύσκολων καιρών, αναλαμβάνει ρόλο να προσφέρει δημιουργικές διεξόδων ψυχαγωγίας και επαφής των πολιτών με την τοπική παράδοση.


Παρόντες στην παραδοσιακή γιορτή ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, καθώς και πλήθος πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο