Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Financial Times για την Υγεία συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 131 KB||download file .jpg 129 KB|

Ο Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατουλη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Θ. Παπαμίχο και μέλη της επιστημονικής κοινότητας στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Financial Times.Ο Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος απευθύνει χαιρετισμό στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Financial Times.
|download file .jpg 113 KB|


Στο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Financial Times για την Υγεία, παρουσία του Υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου, πολιτικών και επιστημόνων από το χώρο της Υγείας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.


Παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής του Συνεδρίου Θαν. Παπαμίχος, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Γ. Κυριόπουλος Κοσμήτωρ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, ο Καθηγητής Διοικ. Υπηρεσιών Υγείας Ν. Μανιαδάκης, Διοικητές Ασφαλιστικών Οργανισμών, Νοσοκομείων και Υγειονομικών Περιφερειών.


Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του συνεδρίου στη χώρα μας ο κ. Πατούλης δήλωσε:
‘Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε σήμερα στο πανευρωπαϊκό συνέδριο που φέτος διεξάγεται στη χώρα μας. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω τόσο με τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο, όσο και με τον Τομεάρχη Υγείας κ. Γιαννόπουλο, αλλά και με τους διοικητές νοσοκομείων από όλη την Ελλάδα για τις απαραίτητες και σε βάθος αλλαγές που πρέπει να γίνουν με ταχύτητα στον τομέα της υγείας στη χώρα μας. Σκοπός μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες, αλλά και η δυνατότητα να ασκεί ο κάθε γιατρός το έργο του με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο λειτούργημα του.
Οι συνθήκες αυτές δυστυχώς όμως δεν συντρέχουν με ευθύνη κυρίως της Πολιτείας, η οποία προχωρεί βιαστικά και βίαια σε αλλαγές χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Ιατρικών Συλλόγων και γενικότερα των κοινωνικών εταίρων.’

Μετάβαση στο περιεχόμενο