Στο Μενού της Αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” που με κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη στηρίζει τα παιδιά που έτυχε να έλθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο στην παιδική ηλικία

 

Στο “Μενού της Αγάπης” για το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”, μια εκδήλωση για τη ζωή, την αγάπη, την ελπίδα, που συνδύαζε τη γεύση, τη μουσική την ενημέρωση, την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη στα παιδιά, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Με στόχο τα έσοδα του Μενού της Αγάπης να διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, πέντε καταξιωμένοι Σεφ:ο κ.  Botrini, ο κ. Γραμματικόπουλος,ο κ. Νικολούζος,  ο κ. Σταυρακάκης, ο κ. Ψωμόπουλος, γνωρίζοντας το έργο του Συλλόγου και θέλοντας να δείξουν την ευαισθησία τους δημιούργησαν το Μενού της Αγάπης, που ταξίδεψε σε πανδαισίες γεύσεων τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, παράλληλα με το μουσικό ταξίδι και το χορό που παρέσυραν το κοινό οι Djs Constantine Paco,o Perro La Noche, o Σέργιος Ρίζος και ο Θεοφάνης Πέγκας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τη Μαρία, Χριστίνα, Μαρίνα, Κωνσταντίνα Νούλια για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας:
«Στηρίζουμε το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” που με κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη στηρίζει τα παιδιά που έτυχε να έλθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τα παιδιά, που είναι και δικά μας παιδιά. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το όραμα ελπίδας σε εκείνους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.»        

Το καλωσόρισμα της εκδήλωση έκανε η Νένα Χρονοπούλου, ενώ υπήρχε η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών από το “Όραμα Ελπίδας”.

 

Σχετικά αρχείαΣτο Μενού της Αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στο Μενού της Αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στο Μενού της Αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο