Στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε εορταστική ατμόσφαιρα υπό τους ήχους των Χριστουγεννιάτικων μελωδιών που πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντων του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Δημάρχου της πόλης κου Τάσου Μαυρίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και εκπροσώπων  Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθους πολιτών.
   
Στον χαιρετισμό του ο κος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σημείωσε ότι «τις Άγιες αυτές Ημέρες δεν φτάνουν μόνο οι ευχές ή μόνο οι καλές σκέψεις.  Πρέπει να υπάρξουν κι οι καλές πράξεις, οι οποίες να συνοδεύουν όλους μας για το συνάνθρωπο μας.  Έτσι θα δημιουργηθεί ένα πραγματικό πανανθρώπινο δίκτυο αλληλεγγύης που το χρειαζόμαστε όσο ποτέ αυτή τη εποχή».

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε  μέσα στο νέο έτος την ενδυνάμωση του κοινωνικού χαρακτήρα  όλων των Πολιτιστικών Δομών της πόλης μας, με επίκεντρο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.Παράλληλα, προανήγγειλε τη δημιουργία ενός διαδημοτικού δικτύου πολιτισμού πανελλήνιας εμβέλειας, με έδρα τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, ενώ κλείνοντας τον χαιρετισμό της τόνισε: «Αυτά τα Χριστούγεννα, ας μη στολίσουμε τα δέντρα με ευχές αλλά με πράξεις. Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα, Στολίδια στα δέντρα οι Αξίες μας, φως στη ζωή μας το χαμόγελο των ανθρώπων. Σας προτρέπω, λοιπόν, όλοι μαζί να ανάψουμε το δέντρο μέσα μας, να το στολίσουμε με ηθικές αξίες, να βάλουμε κορδέλες με τα χαμόγελα των παιδιών μας και να ψιθυρίσουμε την «Άγια Νύχτα» στο αυτί των Συνανθρώπων μας».

Τη μαγευτική βραδιά άνοιξε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, ενώ ακολούθησε πλήρες μουσικό πρόγραμμα από τις Χορωδίες του ΠΕ.Α.Π. και τους Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, που ενθουσίασαν  το κοινό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του. 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδη, την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. Μ. Πατούλη- Σταυράκη και πλήθος πολιτών επιβραβεύουν με το θερμό χειροκρότημά τους τις Χορωδίες του ΠΕ.Α.Π. και τους καθηγητές του Ωδείου για την εξαιρετική συναυλία.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μ. Πατούλη- Σταυράκη με το γιο τους Αλέξανδρο και πλήθος πολιτών στην εορταστική εκδήλωση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, με την ευκαιρία της Αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.


Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π., οικοδέσποινα της βραδιάς απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση Αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης.


Στιγμιότυπα από τη συναυλία που ακολούθησε της Αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου._1


Στιγμιότυπα από τη συναυλία που ακολούθησε της Αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου._2


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου.(1)


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου.(2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο