Στο άθλημα της κολύμβησης αγωνίστηκαν τα μέλη των Special Olympics και τα παιδιά από το πρόγραμμα κολύμβησης ΑμεΑ του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με διακριθέντες αθλητές των Special Olympics στους αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.


Τους Special Olympics Ελλάς φιλοξένησε το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητήριου για τους αγώνες κολύμβησης, με τους οποίους ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες τους για την περίοδο 2012 – 2013.    


Περισσότερα από 138 μέλη των Special Olympics αγωνίστηκαν σε 9 αθλήματα της κολύμβησης στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, αποφασιστικότητας θάρρους και ελπίδας για την επίτευξη του στόχου της δημιουργίας μιας κοινωνίας που όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα του καθενός.
Οι αθλητές χειροκροτήθηκαν θερμά από τους  εκατοντάδες γονείς, τους εθελοντές και τους φίλους των Special Olympics που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του Δημοτικού κολυμβητηρίου.    
Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια των αθλητών διαθέτει για τις προπονήσεις τους τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Αθλητικού Τμήματος κο Ιωάννη Τσιώκο.    


Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές από το πρόγραμμα κολύμβησης ατόμων με ειδικές ικανότητες του Αθλητικού Τμήματος, με προπονήτριες τις κες Μαρία Δεληγιάννη και Ασημίνα Ταλάντη.


Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, εκ΄μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, τόνισε τη σημασία αυτών των αγώνων και δήλωσε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αμαρουσίου θα είναι πάντα ανοικτές για τους αθλητές των Special Olympics.      


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο