Στους αγώνες «Gods Of War 2» στο Μαρούσι με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Αλεπούς, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην αθλητική διοργάνωση «Gods Of War 2» με τον επικεφαλής των διοργανωτών Στ. Πολίτη, την υπεύθυνη Επικοινωνίας της εκδήλωσης Ε. Σέλλιου και τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΪΣ Φρ. Παρασύρη


Μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη με δυνατούς αγώνες προσέφεραν Έλληνες και Ευρωπαίοι αθλητές του Kick Thai Boxing στο κοινό που παρακολούθησε το μαχητικό αυτό άθλημα στη διοργάνωση που διεξήχθη με τίτλο:Gods Of War 2, στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ.


Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός για τους φίλους των πολεμικών τεχνών στην πόλη του Αμαρουσίου, το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νικόλαος Αλεπούς, ο οποίος συνομιλώντας με τους διοργανωτές των αγώνων μετέφερε τους χαιρετισμούς του κου Πατούλη μαζί με τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία στο άθλημα αυτό των πολεμικών τεχνών που διαρκώς αποκτά νέους φίλους στη χώρα μας.


Ο επικεφαλής της οργανωτικής ομάδας του Gods Of War 2 κος Στέλιος Πολίτης εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες του για την υποστήριξη που προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου στη διοργάνωση των αγώνων και ως ένδειξη αναγνώρισης προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον κο Αλεπού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο