Στον ετήσιο χορό του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» συνομίλησε με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου.Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Θ. Βλαχοπιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Κανελλάκης μεταξύ των φίλων του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.


Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» για τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε μεταξύ μελών και φίλων του Συλλόγου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης δίνοντας τις θερμές ευχές του για το νέο έτος στους παριστάμενους, αναφέρθηκε στο δίκτυο κοινωνικών δομών που λειτουργεί στην πόλη για τη ενίσχυση και υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στην κατεύθυνση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας. Παράλληλα έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε κάθε γειτονιά, μεταξύ των οποίων και στην περιοχή των Αναβρύτων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Κώστας Κανελλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Παναγιώτης Σαγρής, Ηλίας Γιαννακάκος, Κώστας Βλάχος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη, Πέτρος Κούκουζας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο