Στον εορτασμό της Ημέρας Οδηγισμού 2010 στο Μαρούσι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 188Kb|


Στην Ημέρα Οδηγισμού 2010 που γιορτάστηκε στο Μαρούσι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Η Ημέρα Οδηγισμού γιορτάστηκε στο Μαρούσι με ένα πρωτότυπο παιχνίδι, καθώς Οδηγοί και Πουλιά  ανέλαβαν να ανακαλύψουν τα Μουσεία της πόλης, όπως το Λαογραφικό, το Σπαθάρειο, την Ολυμπιακή πινακοθήκη, την Έκθεση Κεραμικής, αλλά και ιστορικά σημεία του Αμαρουσίου, όπως η Πλατεία Αγίας Λαύρας, η Πλατεία Ηρώων, ο Μητροπολιτικός Ναός του Αμαρουσίου, το ξωκλήσι των Ταξιαρχών, κάνοντας ερωτήσεις στους περαστικούς και μαθαίνοντας για την ιστορία της πόλης μας.

Η Γενική Έφορος κ.Αλ.Λουκίδου και η Τοπική Έφορος κ.Κ.Μάκου ευχαρίστησαν τον κ.Πατούλη για την παρουσία του και την συμπαράστασή του στο έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Από την πλευρά του ο κ.Δήμαρχος συνεχάρη την Τοπική Εφορία και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για την εκδήλωση αυτή που στόχο είχε να γνωρίσει στα παιδιά το παρελθόν και την Ιστορία του Αμαρουσίου. «Οι αρχές και οι αξίες πρέπει να προστατεύονται και να διαδίδονται στις νέες γενιές. Ο Οδηγισμός προσφέρει σε αυτή την κατεύθυνση και σε αυτή την προσπάθεια του ΣΕΟ είμαστε αρωγοί» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο