Στον εορτασμό για τα 30 χρόνια του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, η κ. Πατούλη, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Αρ. Ντινόπουλος, η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας και ο κ. Ιωάννης Δούκας
|donwload file .jpg 200KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον κ. Κ. Δούκα
|donwload file .jpg 128KBb|


 


Στην εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Α. Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα, παραβρέθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Δούκα και τόνισε ότι «ο Α. Σ. Ε. Δούκα αποτελεί κόσμημα για τον αθλητισμό όχι μόνο της πόλης μας αλλά και της χώρας μας, καθώς στις τάξεις του οι αθλητές μαθαίνουν τις πραγματικές αξίες του Αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Στην εκδήλωση μίλησε η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Η σημασία και ο ρόλος των αθλητικών συλλόγων και σωματείων στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας». Χαιρετισμό απηύθυνε η Ολυμπιονίκης κ. νίκη Μπακογιάννη και ο παλαίμαχος αθλητής χάντμπολ του Συλλόγου και της Εθνικής ομάδας κ. Γρηγόρης Χατζατουριάν.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο