Στον αποκριάτικο χορό της Β4 ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος της Β4 ΝΟ.Δ.Ε Δημήτρης Καρλαύτης, με μέλη του Δ.Σ, ενώ καλωσορίζουν τους θαμώνες στη γιορτή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους κατά την προσέλευσή του.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Πρόεδρο της Β4 ΝΟ.Δ.Ε Δημήτρης Καρλαύτης, και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αμαρουσίου Σπύρο Σταθούλη.


Στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε η Β4 ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προεδρείου, παρόντων, επίσης, αιρετών εκπροσώπων, μελών και φίλων της οργάνωσης.


Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με τους παρευρισκομένους, ενώ ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟ.Δ.Ε και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλαύτης, κάλεσε όλους τους φίλους της παράταξης σε ενότητα και αλληλεγγύη.


Ανάμεσα σε άλλους, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νικόλαος Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο