Στον αντιφυματικό εμβολιασμό των παιδιών της Α’ και Στ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εμψυχώνοντας τους μικρούς μαθητές κατά την ώρα του εμβολιασμού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Κ. Κανάρη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εξηγώντας στα παιδιά τη διαδικασία του εμβολιασμού.


 


Στη διαδικασία αντιφυματικού εμβολιασμού περισσότερων από 40 μαθητών της Α’ και Στ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Δερμοαντίδρασης Μantoux και Αντιφυματικού Εμβολιασμού που σταθερά πραγματοποιούν κατά τα τελευταία χρόνια ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) και το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου, δημόσιων και ιδιωτικών.


Ο κ. Πατούλης, βρέθηκε κοντά στα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου την ώρα του εμβολιασμού, στα οποία και εξήγησε τη διαδικασία του εμβολιασμού και γιατί είναι απαραίτητο να κάνουν το εμβόλιο εάν θέλουν να είναι γερά και δυνατά. Τα διαβεβαίωσε ότι δεν θα πονέσουν και για αυτό δεν χρειάζεται να φοβούνται, και τα εμψύχωνε για όσο διάστημα διαρκούσε ο εμβολιασμός.


Ο εμβολιασμός των παιδιών πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της παιδιάτρου Αναστασίας Φλώκα, και της επισκέπτριας Υγείας Αγγελικής Βλάση, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Δημοτικό Πολυιατρείο, υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης των Προγραμμάτων Πρόληψης του Δημοτικού Πολυιατρείου Καίτης Σεβαστή.


Παρούσα κατά την ώρα της πραγματοποίησης των εμβολιασμών ήταν και η Διευθύντρια του σχολείου Κική Κανάρη.


Το πρόγραμμα Δερμοαντίδρασης Μantoux και Αντιφυματικού Εμβολιασμού που ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2012 το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου θα συνεχιστεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων στα ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 213 2031914.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο