Στον αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στον ετήσιο καθιερωμένο αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου, με αφορμή την έναρξη της αθλητικής περιόδου 2015- 2016 παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά στους αθλητές, στους προπονητές και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Υπογραμμίζοντας την αμέριστη υποστήριξη της Διοίκησης του Δήμου στους αθλητικούς και στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, συνεχάρη τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους σε δημιουργικές διεξόδους.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.                   

 

Σχετικά αρχείαΣτον αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο