Στις 18 – 29 Μαΐου στο Μαρούσι το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Μια ακόμη εξωστρεφή πρωτοβουλία που καθιστά τον Δήμο Αμαρουσίου πρωτοπόρο, συγκεντρώνοντας σημαντικές προσωπικότητες του επιστημονικού κόσμου στην πόλη μας με σκοπό την αναζήτηση λύσεων που μπορεί να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για πολίτες και επισκέπτες.

 

Συνάντηση εργασίας με τον Ιταλό Καθηγητή Αρχιτεκτονικής κ. Lucio Zazzara είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και συζήτησαν εκτενώς για το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι από τις 18 – 29 Μαΐου.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν επτά (7) Πανεπιστήμια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και θα εκπροσωπούνται από περίπου 120 σπουδαστές, Καθηγητές και ειδικούς προσκεκλημένους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτή την συνεργασία σημειώνοντας πως αυτό το Φεστιβάλ είναι μια ακόμη εξωστρεφή πρωτοβουλία που καθιστά τον Δήμο Αμαρουσίου πρωτοπόρο, συγκεντρώνοντας σημαντικές προσωπικότητες του επιστημονικού κόσμου στην πόλη μας με σκοπό την αναζήτηση λύσεων που μπορεί να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για πολίτες και επισκέπτες.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Δήμος βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ρώτας. 

 

Σχετικά αρχείαΣτις 18 – 29 Μαΐου στο Μαρούσι το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο