Στις επετειακές επιδείξεις υδατοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» στο δημοτικό κολυμβητήριο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στη γιορτή του «Τρίτωνα» στο δημοτικό κολυμβητήριο.



Στιγμιότυπο από τις επιδείξεις υδατοσφαίρισης.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Δ.Σ του Ομίλου Α. Μέτσιου, μέλη και φίλους του «Τρίτωνα».


Με επιδείξεις υδατοσφαίρισης που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων» Αμαρουσίου τη συμπλήρωση 20 χρόνων αγωνιστικής παρουσίας στον υγρό στίβο, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Με την ευκαιρία της παρακολούθησης του αγώνα υδατοσφαίρισης ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον Αθλητικό Όμιλο «Τρίτων» που με συνέπεια προάγει τον υγρό στίβο στην πόλη, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στη διάρκεια της εικοσαετούς διαδρομής του.


Συνεχάρη όλους του συντελεστές των τμημάτων και των ακαδημιών, όπως και το Δ.Σ του ομίλου για το έργο τους, και τη συμβολή τους στις διακρίσεις του ομίλου στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση, αναδεικνύοντας νέους πολλά υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες, και ευχήθηκε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά για πολλά ακόμα χρόνια.


Παρόντες στην επετειακή εκδήλωση ήταν, επίσης, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Θανάσης Βλαχωπιώτης, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο