Στις εορταστικές εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

«Σε μια νέα εποχή, ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να γίνει βραχίονας ανάπτυξης για την περιοχή και το Μαρούσι πρότυπη πόλη διεθνούς ιατρικού τουρισμού» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα νοσηλευτικά ιδρύματα ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε θερμές ευχές για το Νέο Έτος με τον Πρόεδρο της MIG κ. Σταύρο Λεκάκο, με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MIG κ. Θανάση Παπανικολάου, και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ κ. Ανδρέα Καρταπάνη, καθώς και με το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο χαιρετισμό  του ο κ. Πατούλης, μετά την ειδική αναφορά που έκανε στην απώλεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημείωσε ότι υπάρχει ένα ισχυρό πεδίο από έμψυχο δυναμικό γιατρών και παραϊατρικού προσωπικού που παράγει μέσα στο χώρο της υγείας ένα αξιόλογο έργο, παράλληλα με τη διεθνή πιστοποίηση για τη λειτουργία των δύο Ιδρυμάτων.
«Πηγαίνοντας σε μια νέα εποχή» – υπογράμμισε- «θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε τον ιατρικό τουρισμό βραχίονα ανάπτυξης για την περιοχή μας και το Μαρούσι να ονομασθεί Παγκόσμιο Κέντρο Ιατρικού Τουρισμού.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε εκ μέρους των κατοίκων της πόλης τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων για το μεγάλο, αθόρυβο έργο που επιτελούν για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας μέσα από τη δική τους πιστοποιημένη δράση και μετά από κάθε παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου.

Επίσης ο κ. Πατούλης κάλεσε την Πολιτεία για μία ακόμη φορά να διαφυλάξει το αξιόλογο υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας από το φορολογικό και ασφαλιστικό που το έχει γονατίσει.      

 

Σχετικά αρχείαΣτις εορταστικές εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Στις εορταστικές εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Στις εορταστικές εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)


Στις εορταστικές εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο