Στις εκδηλώσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχές για το 2015 αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με τη Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στις υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας που παρέχουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στους πολίτες, με τη στελέχωσής τους από  άρτια καταρτισμένο και ειδικευμένο έμψυχο δυναμικό, καθώς και στην έντονη παρουσία και προσφορά του Ομίλου  σε κοινωνικό επίπεδο.
«Αποτελεί ιδιαίτεροι τιμή για το Δήμο Αμαρουσίου το γεγονός ότι φιλοξενούμε στην  πόλη μας δύο από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα υψηλών προδιαγραφών, που με τις δράσεις τους σε κοινωνικό επίπεδο έχουν προσφέρει σημαντικά  προς τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Είμαι σίγουρος ότι με ενότητα και ομοψυχία θα ξεπεράσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τη χώρας μας και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Εύχομαι στον καθένα από εσάς για το νέο έτος υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Πρόεδρος του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Καρταπάνης, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, ιατροί και εργαζόμενοι.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.(1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.(2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.(1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.(2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο