Στη χώρα του παραμυθιού “με τα φτερά των μελισσών” ταξίδεψαν οι μικροί φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ταξίδι αλλιώτικο από τα άλλα πραγματοποίησαν οι μικροί φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού “με τα φτερά των μελισσών”, με οδηγό τη συγγραφέα του παραμυθιού « Μια βασίλισσα αλλιώτικη από τις άλλες», Ευρυδίκη Σιγαλού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τους γονείς τους, «αγκαλιάζοντας» την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του. «Στο Μαρούσι θα συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό, επενδύοντας στη νεολαία μας  που είναι το μέλλον της πατρίδας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με αμείωτο ζήλο για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» σημείωσε ο κ. Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό του. 

Το βιβλίο προλόγισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ το μυστικό των μελισσών αποκάλυψε η μελισοκόμος  Τάνια Παλαμίδη.

Ομάδα παιδιών παρουσίασε τη δραματοποίηση του παραμυθιού, με τη συνοδεία κιθάρας από τον καθηγητή του «Ωδείου Θαλής» κ. Γιάννη Ζαχαρέλλη με τη μαθήτρια του Ξένια Αυλωνίτη, εγγονή του ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο  Πρόεδρος της Αναπτυξιακής, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη και ο Πέτρος Κόνιαρης.    

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο (1) από την εκδήλωση Στη χώρα του παραμυθιού “με τα φτερά των μελισσών”


Στιγμιότυπο (2) από την εκδήλωση Στη χώρα του παραμυθιού “με τα φτερά των μελισσών”


Στιγμιότυπο (3) από την εκδήλωση Στη χώρα του παραμυθιού “με τα φτερά των μελισσών”

Μετάβαση στο περιεχόμενο