Στη Χριστουγεννιάτκη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με γονείς και φίλους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΑμεΑ) στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών.Παιδιά του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ συμμετέχουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.Στιγμιότυπο από την πλούσια συλλογή του Χριστουγεννιάτικου Bazzar που δημιούργησαν τα παιδιά με τους εκπαιδευτές τους.


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΑμεΑ), στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία γονιών και φίλων του κέντρου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στο χώρο της εκδήλωσης λειτουργούσε παράλληλα Χριστουγεννιάτικο Βazzar, μία πλούσια συλλογή με χειροποίητες κατασκευές, των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΚΔΑΠ, κεραμικά γλαστράκια διακοσμητικά, κοσμήματα, βιβλία, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια, καθώς και τα πρωτότυπα ημερολόγια της «Αμαρυσίας Εστίας».
                  
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παράλληλα με τις ευχές του προς όλους για καλές γιορτές, διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα ειδικής αγωγής θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει και να ενισχύει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία των παιδιών. Η φετινή γιορτή και η ποικιλία των εκθεμάτων στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που  σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ καλύτερα, αποδεικνύει τα βήματα προόδου που έχουν κάνει τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία θα συνεχίσει αφιλοκερδώς να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα στην παρούσα περίοδο γενικευμένης κρίσης, όπου αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των παιδιών που φιλοξενούνται στο κέντρο.        


Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» κα Σοφία Κοντοπούλου ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την φροντίδα με την οποία περιβάλει το ΚΔΑΠ ΑμεΑ και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως «το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων το νοιώθουμε όταν περνάμε τις ημέρες αυτές με τα παιδιά του κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο