Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 98Kb|Βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Νεανικής Εστίας και η χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.
|download file .jpg 101Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους της χριστουγεννιάτικης γιορτής.
|download file .jpg 107Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον προϊστάμενο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου πατέρα Λάμπρο, και δεξιά τον Αρχιμανδρίτη και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού πατέρα Μελέτιο Βαδραχάνη, και τον εφημέριο του Ιερού Ναού πατέρα Εμμανουήλ.
|download file .jpg 90Kb| 


 


Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, με τη συνεργασία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και της Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης που απαρτίζονταν από τρία μέρη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επισφράγισε την παρουσία του απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους. Αφού επαίνεσε το έργο που επιτελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, «έναν ενοριακό ναό πρότυπο σε επίπεδο πολιτισμού, αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας, οδηγό για τις υπόλοιπες ενορίες» όπως σημείωσε ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και ένα νέο έτος με Υγεία για όλους.


Στο πρώτο μέρος της βραδιάς ακούστηκαν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη βυζαντινή χορωδία των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου υπό τη διεύθυνση του Διονύσιου Ηλιόπουλου.


Ακολούθησε η ομιλία του Αρχιμανδρίτη και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού πατέρα Μελέτιου Βαδραχάνη, με θέμα: «Ο ασθενής Θεός».


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορωδία της ενορίας του Αγίου Αθανασίου που έψαλε τα κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ερμήνευσε δημοτικά τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση του πατέρα Λάμπρου Ανδρεάκη.    
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο